29 aug 2016

De Box full of hopes & dreams op de Olympic Experience

Wat vond het publiek van het Field in a box concept

Van 6 t/m 21 augustus 2016 werd op Scheveningse strand de Olympic Experience georganiseerd. Een event dat volledig in het teken stond van de Olympische Spelen in Rio. Het publiek kreeg de gelegenheid om op een actieve manier kennis te maken met de Olympische sporten of rustig de wedstrijden bekijken op de grote tv schermen verspreid over het terrein. Het team van Box full of hopes & dreams was op een vijftal dagen aanwezig op het event om het sociale platform Box full of hopes & dreams© en het fysieke platform Field in a box™ onder de aandacht te brengen bij het aanwezige publiek.


De partnerdag van ‘Field in a box™’

Op 10 augustus waren onze partners uitgenodigd voor de partnerdag. Alle partners die het fysieke platform Field in a box mogelijk maken, arriveerden bij de Box om geïnterviewd te worden door het P+ magazine, (het toonaangevende multimedium voor de praktijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Nederland). Alle partners werden face-to-face geinterviewd en aansluitend volgde een video interview waarin ze hun rol in het Field in a box concept konden toelichten. Zij vertelden hoe belangrijk het is dat zo’n project in kansarme landen terecht komt. Bovendien vertelden de partners ook uitgebreid over het belang van bijdragen aan Field in a box, met betrekking op hun eigen MVO-beleid. Men is trots om bij te kunnen dragen aan het initiatief, met name om het feit dat het partnerschap bestaat uit Nederlandse ondernemingen die samen impact willen creëren in kansarme landen. Het was een zeer geslaagde partnerdag!

Genodigden die een kijkje nemen en zich laten informeren

Naast de genodigde partners van Field in a box waren er ook meerdere ondernemingen uitgenodigd voor een gezellig dagje op het Scheveningse strand om tevens de Box te bewonderen. Deze genodigden verschenen verspreid over de vijf dagen. Zij reageerden erg enthousiast en lieten zich graag informeren over het sociale platform de Box full of hopes & dreams en het fysieke Field in a box platform.

Voorbijgangers nemen een kijkje en laten zich informeren

Naast de hiervoor benoemde partnerdag en de genodigden, bestond er op alle dagen de mogelijkheid voor bezoekers van het event om een kijkje te komen nemen bij de Box full of hopes & dreams. Het waren erg zonnige dagen, wat automatisch zorgde voor een goede sfeer. Vele enthousiaste en spontane reacties hebben wij mogen ontvangen op de Box full of hopes & dreams. Tevens werden de kleurrijke zitzakken die voor de Box lagen, goed benut!

Onze conclusie

In zijn geheel kan er geconcludeerd worden dat het een zeer geslaagd sportief event was. Het spreken van alle partners en de bezoekers was zeer waardevol. Het team van de Box full of hopes & dreams© wil daarom ook iedereen bedanken voor alle enthousiaste reacties en betrokkenheid rondom het initiatief! Naast dit evenement gaat de Box full of hopes & dreams door om zoveel mogelijk hoop en dromen in de wereld te verzamelen op onze website, met de hoop dat er op die locaties ooit een Field in a box wordt gerealiseerd.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het concept Field in a box? Op deze website vindt u meer informatie over het totale concept, of vraag vrijblijvend informatie op via het contactformulier.

Toon venster