24 jun 2016

Field in a box op het strand van Scheveningen tijdens Olympic Experience 2016

Kom ons bezoeken en deel in de olympische vreugde

Tijdens de Olympic Experience 2016 op het strand van Scheveningen zal Field in a box™ aan het bezoekende publiek worden getoond als de Box full of hopes & dreams©. Voor NOC*NSF en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wordt tijdelijk een mini hockeyveld aangelegd van 25 x 45 meter. Iedereen die de Olympische Spelen 2016 van Rio de Janeiro optimaal wil beleven maar geen mogelijkheden heeft om af te reizen naar Brazilië, kan dit jaar gedurende de spelen terecht op het strand van Scheveningen, nabij Den Haag.

meer dan 20 verschillende sportbonden

Overdag kunnen allerlei sporten worden beoefenend onder begeleiding van meer dan 20 verschillende sportbonden, zoals de KNHB. In de namiddag en avond kunnen de Olympische Spelen 2016 in Brazilië live worden gevolgd op grote televisieschermen, terwijl kan worden genoten van voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en oud-Olympiërs.

Het evenement vindt plaats van 6 tot en met 21 augustus en is bedoeld voor sportfans, gezinnen en andere belangstellenden die vanuit Nederland de Olympische Spelen van Rio de Janeiro optimaal willen beleven. TenCate organiseert op vier dagen een ontvangst voor geselecteerde belanghebbenden en TenCate-relaties die belangstelling hebben voor het Field in a box concept. Ook belangstellend maar nog geen persoonlijke uitnodiging? Meld u dan hier aan.

Artikel in Sportief Den Haag magazine
Vooruitlopend op het evenement deelt Hein Heerink van TenCate de achtergronden over het Field in a box concept in een interview met Sportief Den Haag magazine. Lees hier meer over de totstandkoming van deze bijzondere Box full of hopes & dreams. Daarnaast is een interview over dit concept afgegeven aan Tubantia.

Meer informatie over de Olympic Experience 2016 op: https://teamnl.org/olympicexperience

Toon venster